1xbet RS bonus 100%

1xbet versus tehnička podrška

1xbet RS contact Kakvu tehničku podršku pruža 1xbet? Servis za sportsko klađenje ima vebsajt na cca 35 jezika i omogućuje klađenje u nekoliko desetaka valuta sveta. Zajedno sa time ide i tehnička podrška koja se također pruža na desecima jezika. Da li imate na raspolaganju i Vaš jezik možete da proverite na popisu jezika na vebsajtu servisa. Tu možete da pročitate također punu verziju uslova poslovanja, međutim iste nisu prevedene na sve dostupne u servisu jezike. Stoga je najbolje rešenje poznavanje engleskog.

Na koji način možete da kontaktujete tehničku službu 1xbet?

E-mail

Pre svega možete da kontaktujete odeljenje za tehničku podršku 1xbet u svakom momentu preko e-maila, na adresi info-en@1xbet.com. Ova adresa je namenjena za opšta pitanja, a operater je predvidio i mogućnost kontakta sa odeljenjem za bezbednost na adresi security-en@1xbet.com. Ostali kontakti nisu namenjeni za korisnike, već za potencijalne poslovne partnere i za predstavnike medija.

1xbet – telefon

Pitanja za odeljenje tehničke podrške 1xbet možete da postavite i putem telefonskog poziva. Broj info linije je 8 (800) 555-51-81. Služba rešava probleme mušterija non-stop bez prekida čitav dan.

Kontaktni obrazac

Na stranicama 1xbet.com se nalazi kontaktni obrazac preko kojeg možete da kontaktujete radnike servisa za sportsko klađenje. Dovoljno je da navedete svoju e‐mail adresu na koju ćete da dobijete odgovor unutra 24 časa.