1xbet RS bonus 100%

Depoziti i uplate na 1xbet

1xbet RS payments Firma 1xbet svakodnevno realizuje stotine hiljada uplata depozita na račune i isplata sa računa svojih korisnika – sve to na siguran, brz i pouzdan način. Platne transakcije u servisu za sportsko klađenje 1xbet su zaštićene sertifikatima i sigurne su kao i sve druge transakcije najvećih svetskih banaka. Kakve su mogućnosti kod polaganja depozita i isplata eventualnih dobitaka?

DEPOZITI:

– Platne kartice (transfer sredstava bez odlaganja, bez naknade servisa, minimalan depozit 1 EUR, iznimke su navedene u zagradama):

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– za depozite i isplate 1xbet koristi također e-novčanike koji su vrlo popularni kod igrača širom sveta (transfer sredstava bez odlaganja i bez naknade servisa)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Najpopularniji elektronski novčanik online Skrill pomoću svog interfejsa za plaćanje pruža usluge i preko sledećih sistema:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile
Kako vidimo, 1xbet služi se jednim od najvećih interfejsa za realizaciju plaćanja za sve korisnike širom sveta – to je dokaz veličine i atraktivnosti ovog servisa za sportsko klađenje.

ISPLATE:

Način isplate sa računa korisnika na 1xbet je obično isti kao način koji ste izabrali kod uplate depozita – međutim za razliku od drugih servisa na 1xbet novac može da se isplati i na drugi način – a to je već usluga iznad standarda u svetu online gejminga.

Kladionica 1xbet realizuje bankovni tranfer novca u roku od 15 minuta od podnošenja zahteva za isplatu dobitka, šta spada u najbrža plaćanja u branši. Ipak to kada novac će da se stvarno pojavi na Vašem računu, zavisi od načina plaćanja koji ste izabrali – u slučaju e-novčanika Skrill koji smo proverili, novac je na računu Skrill nakon 5 minuta! Koja brzina!