1xbet RS bonus 100%

Koje bonuse nudi servis 1xbet

1xbet RS bonus Bonus po depozitu. U servisu 1xbet može se ostvariti bonus odmah po prvom depozitu, do visine od 100%, ali ne više od 100 EUR. Uslov za ostvarivanje bonusa je registracija i uplata prvog depozita u iznosu od najmanje 10 €. Zatim odmah dobijate bonus.

Međutim, za ostvarivanje inicijalnog bonusa treba ispuniti sledeće uslove. Kao prvo, bonus može da dobije samo račun na 1xbet koji ima u potpunosti popunjen profil. Drugo ograničenje se odnosi na okretanje bonusa. U skladu sa važećim uslovima, bonus treba da se najmanje 5 puta okrene tokom akumuliranog klađenja. Kod svakog combo klađenja treba da imate najmanje 3 tipa opklada ili više. Najmanje 3 opklade u akumulatoru moraju da imaju kvotu 1,40 ili veću. 1xbet.com smatra da je okretanje bonusa uspešno samo ako su realizovane sve opklade u opsegu gore navedenog iznosa.

1xbet registruj se – bonus 100 €/£/$ »

Ukoliko gore opisani uslovi nisu ispunjeni ne mogu da se na 1xbet podignu nikakva sredstva sa računa. Bonusi ili dobici iz sredstava bonusa smatraju se nevažećim.

Bonus 1xbet ne može da se spaja sa drugim promocijama. Jednom korisniku pripada samo jedan bonus koji može da dobije. U slučaju da korisnik pokušava zaobići ovo pravilo, izlaže se riziku sankcija. U krajnjem slučaju može čak doći do poništenja i gubitka svih sredstava. U slučaju da korisnik nije zainteresovan bonusom, može da odustane od njega ranije.

Redovne promocije

U ovom momentu servis za sportsko klađenje 1xbet ima široku ponudu promocija koje se redovito obnavljaju. Dosta interesantan je na primer bonus koji možete da dobijete kao pomoć nakon serije izgubljenih opklada.

Uslov za ostvarivanje bonusa nakon serije gubitaka je: izgubljenih najmanje 20 opklada u nizu tokom 30 dana. Takav bonus je obično u vrednosti od 100 do 500 dolara, zavisno od toga koliko je bio prvi depozit. Kod ovog bonusa mora se još voditi računa o tome da ako ste izabrali combo klađenje, mora ono uključivati razne sportove i razne rezultate. U suprotnom gubite pravo na bonus.
Treba istaknuti da 1xbet aktuelno nema u ponudi bonus reload. Ne možete također da pristupite nikakvom reload programu lojalnosti.

Bonus igre

Bonus igre u ponudi 1xbet su: 1xMemo, 1xLutrija, 1xSanduk, 1xSef, Kolo sreće i Dnevna lutrija. Princip takvih igara su naknadni dobici, eventualno prikupljanje bodova, pri čemu važi pravilo da što više igrate, to veću šansu imate za prikupljanje bodova.