1xbet RS bonus 100%

Mobilno sportsko klađenje 1xbet – opklade na 1xbet preko mobitela

1xbet  RS mobil Mobilno klađenje postaje sve popularnije obzirom na pristupačnost mobitela. Danas sve više ljudi ima i smart mobilne telefone. Stoga možete da se kladite u svako doba i svugde. Kako koristiti 1xbet mobilno klađenje, koje su od toga koristi i o čemu treba voditi računa?

Za pojednostavljenje mobilnog klađenja 1xbet nudi sledeće aplikacije:

1xbet aplikacija za sistem Android namenjena je za verziju 4.1 ili noviju. Može da se besplatno skine sa stranice operatera, eventualno preko Google Play. Drugu mogućnost pruža aplikacija za smart telefone sa operativnim sistemom iOS. Aplikaciju možete da pronađete u AppStore. Ovde se može skinuti i aplikacija za sortiranje i nabavu promocijskih kodova. Ukoliko raspolažete telefonom sa Java sistemom, možete aplikaciju koja je namenjena za takva rešenja preuzeti i sa zvanične stranice 1xbet.

1xbet registruj se – bonus 100 €/£/$ »

Isto tako, radi lakšeg klađenja može da se instališe specijalistički softver na kompjuteru. Ovaj softver se zove 1xWin i kompatibilan je sa operativnim sistemom Windows 7, 8 i 10, te XP i Vista.

Kako možete da se služite mobilnom aplikacijom 1xbet?

Vaš izabrani mobilni uređaj mora da ima mogućnost skidanja sadržaja iz nepoznatih izvora, u suprotnom preuzimanje fajlova može da bude neuspešno. Nakon uspešnog preuzimanja i instalisanja aplikacije 1xbet za njeno korišćenje su potrebni standardni pristupni podaci koji su bili uneseni u servisu prilikom registracije. Za sve uređaje je dovoljno jedno korisničko ime (login) i jedna lozinka. Dalje postupate isto kako i kod klađenja na kompjuteru. To znači da u meniju birate sport koji Vas zanima, nakon toga postavljate svoje opklade, uplaćujete novac i potvrđujete izbor. Čitava aplikacija je vrlo intuitivna.

Da li Vam je mobilna aplikacija neophodna?

Za klađenje preko mobitela i nije baš neophodna. Vebsajt 1xbet je optimalizovan za pregledavanje na uređajima takvog tipa. Međutim, trebate da uzmete u obzir i pomirite se sa time da se to postiglo jedino uz ograničenje pristupa nekim od funkcija i uz osiromašen grafički izgled. Velika prednost je zato smanjenje količine preuzimanih podataka. Čak i ako nemate pristup wi-fi mreži i koristite mobilni internet, upotreba aplikacije je u potpunosti moguća i ubedljivo možemo je preporučiti.